Let it snow.. - Reisverslag uit Incline Village, Verenigde Staten van Joris Kruyssen - WaarBenJij.nu Let it snow.. - Reisverslag uit Incline Village, Verenigde Staten van Joris Kruyssen - WaarBenJij.nu

Let it snow..

Door: Joris

Blijf op de hoogte en volg Joris

18 December 2005 | Verenigde Staten, Incline Village

UPDATE
Ik heb wat foto's online gezet. Enjoy.
____________________________________________

Hoi,
Eindelijk! Het is hier weer goed begonnen met sneeuwen. Het begon gistermiddag en is eigenlijk niet meer opgehouden. Vanmiddag heeft het ook geregend, dat was wel minder fijn. Zaterdag 10 december heb ik 7 uur lang gewerkt. Was een zware dag. Ik was met m'n eigen auto naar Northstar gereden. Toen ik terug naar m'n auto liep kwam ik er achter dat ik mijn lichten niet uit had gedaan. De accu was dus dood.. Fijn. Ik heb samen met Will geprobeerd weer leven in mijn accu te blazen. Dit lukte helaas niet met zijn lullige autootje. Ik ben samen met Will terug gereden en ik ging de volgende met Maarten wel terug. 's Avonds hebben we met Maarten garlic bread gemaakt. Was echt super lekker. Zondag hebben we met de hele familie uitgeslapen. 's Middags zijn we op kerstbomen jacht gegaan. Na een uurtje rondlopen in Kings Beach hadden we eindelijk de perfecte boom gevonden. Daarna ben ik met Maarten en Peer naar Northstar gereden. Daar kregen we zonder moeite mijn auto aan de praat met de Suburban. Na het eten heb ik met Sherri inkopen gedaan bij Raley's. We zijn ook begonnen met het versieren van de boom. Maandag 12 december bleek dat ik uiteindelijk niet hoefde te werken. Er waren al te veel mensen over de vloer daar. Ik heb met Sherri een film gekeken, zij hoefde ook niet te werken. Ik heb met Peet 's middags de PO Box geleegd en zijn ook nog naar Ace's gegaan. Dat is een hardware store. We hebben staples gekocht voor de staplegun. Dit hadden we nodig voor alle versiering. Dit hebben we ook de rest van de dag gedaan. Met de nietjes hebben we al lichtslierten opgehangen. Binnen en buiten. We hebben ook een opblaas sneeuwpop buiten gezet. Het ziet er nu erg, uuhm, best gezellig en amerikaans uit. Ik heb 's avonds ook Peet nog even naar wrestling training gebracht. Dinsdag heb ik gewoon de hele dag gewerkt. Niks bijzonders. Woensdag 14 december ben ik met Sherri naar Reno gegaan om de laatste kerstcadeau's te kopen. Na kerst schrijf ik wel wat we allemaal gekocht hebben, want de kids checken mijn site nu op woorden als sony, camera, snowboard enzo. We kwamen pas om 21.30 thuis. Nog best vermoeiend al dat shoppen, want m'n tante kan er wat van. Die dag voelde ik me al niet 100%, maar de volgende was ik echt ziek. Ik heb donderdag lang in m'n bed gelegen. Ik had erg last van m'n keel en m'n holtes. Ben nog steeds een beetje verkouden. Vrijdag 16 decenber was de dag dat Roderick van Denver naar Reno was gevlogen. Ik ben samen met Danielle naar Reno gereden. Daar zag ik Roderick weer sinds augustus. Was weer als vanouds. Die middag heb ik hem de omgeving laten zien. We zijn gestopt in Kings Beach. Daar is een heel mooi uitzicht over het hele meer. We hebben 's avonds lekker gegourmet. Het was erg gezellig. Zaterdag ben ik met Roderick en Maarten naar Reno gegaan. In Reno hebben we onderdelen voor de motor van de Suburban gekocht, cadeau voor Sherri gekocht en boodschappen gedaan. 's Avond zijn Roderick en ik met Sherri naar een feestje gegaan van wat collega's van haar. Deze collega's waren zo rond de 23. Het feestje was bij iemand thuis. Heb daar met een paar argentijnen en brazilianen gepraat. Hun accent is echt super grappig. Zij werken hier voor een jaar. Later op de avond zijn we naar Blue cafe gegaan. Daar nog wat mensen ontmoet. Uiteindelijk was het een groot internationaal feestje. Er waren mensen uit Argentinie, Brazilie, Nieuw-Zeeland, Nederland en natuurlijk Amerika. Roderick en ik kwamen er achter dat ze in dei bar het goddelijke bier hebben. De enige echte Grolsch beugelfles! Dit is de eerste keer dat ik dit in Amerika heb gezien. In het cafe was ook live muziek. De drummer was erg goed. Om 2 uur gingen we daar weg. Roderick en ik zijn toen met Nelly mee gegaan. Zij komt uit Michigan en is 20. Onderweg naar haar huis liepen we heel kinderlijk sneeuwballen naar auto's te gooien. Opeens stopte er een auto. Het bleek een politie auto te zijn, heheh. We hebben toen de sprint ingezet en hebben ons verstopt achter wat bomen en struiken. De politie agent heeft nog een tijd rondgereden om ons te vinden. Was erg grappig, we hebben goed gelachen. Bij haar thuis hebben we een snowboard film gekeken. Na een tijdje zijn we naar huis gelopen, was zo'n 10 minuten lopen. Vandaag (zondag) moesten we werken. En lag alleen ontiegelijk veel sneeuw, We zijn naar Raley's gegaan om sneeuwkettingen te kopen. We hebben ze daar meteen op mijn auto gezet. Nadat ik met Roderick wegreed is een ketting naar 200 meter eraf gevlogen. Samen met Roderick heb ik geporbeerd deze er weer op te zetten. Er was alleen een haak verbogen. Na veel gekloot in de ijskoude sneeuw zijn we terug naar huis gereden. Uit eindelijk zijn we niet gaan werken, omdat het geen zin meer had. Morgen beter. De ketting is gemaakt en we gaan ze er zo weer opzetten. Het kan misschien zijn dat de ketting er niet helemaal recht opzat en dat ie daarom eraf is gevlogen. Dit was het dan weer voor deze week lieve computerscherm kindertjes. Tot de volgende keer maar weer,
Joris

Oja ik zet vandaag of morgen nog wel wat foto's online.
____________________________________________
UPDATE
Ik heb wat foto's online gezet. Enjoy.

• 19 December 2005 - 13:06

Boeler:

beetje sneeuwballen gooien tegen auto's ow ow ow Kijk maar uit voor de pigs want als ze je pakken dan kan alles wat je zegt tegen je gebruikt worden. Nemen jullie Skippy pindakaas mee trouwens als jullie terugkomen?!?! laterz Boelala

• 19 December 2005 - 16:31

Jacqueline:

Een witte kerst zit er dus wel in! Super! wie weet lekker skieen en/ of snowboarden! Voor de een skippy pindakaas, ik hou het op crest tandpasta! kerstkusknuffel Jacquemama

• 23 December 2005 - 08:50

Carolien Geuzenbroek:

Vanuit Hongarije wens ik je hele fijne kerstdagen en alle goeds voor 2006

• 23 December 2005 - 18:21

Valery:

Wat sta je leuk op die nieuwe foto´s met je lange haar!

• 23 December 2005 - 19:06

Jacqueline:

Wat ziet Valery wat ik niet zie? Hoe vinden de ouders van Roderick dat hij zo gezellig de kerst Bij fam. van Joris is?

• 23 December 2005 - 19:17

Jacqueline:

Stom! Ik wilde je nog vertellen dat dhr.de Kruijff,van het Vituscollege is overleden, gisteren. Hij heeft een enorme hersenbloeding gehad. In plaats van een kerstviering was er vandaag een gedenking voor hem. Echt heel triest.. Volgens mij heb je wel les van hem gehad. Hij is maar 58 jr. geworden

• 23 December 2005 - 21:39

Joris:

Valentijn heeft me dat gister aan de telefoon verteld. Roderick en ik hebben nooit les gehad van hem, maar we kenden hem wel. Wat verschikkelijk. Ik was echt geschokt toen ik het hoorde. En er staan inderdaad nog geen nieuwe foto's van mij online, dat komt nog wel..

• 28 December 2005 - 19:09

Rosa:

Ej joris! Leuk verhaal weer, hopelijk heb je een leuke kerst gehad en alvast GELUKKIG NIEUWJAAR!
    Liefs, rosa

• 01 Januari 2006 - 02:40

Voor jullie allemaal een heel gelukkig 2006!! xxx
    Jacq.

• 01 Januari 2006 - 12:11

Stephanie:

hee joris, heel gelukkig nieuwjaar, waarin je de verjaardag van valery maar niet mag vergeten!! (schandalig) :P x stef